Teoriprøven for bil – Gratis test

Det har de senere årene blitt så dyrt å ta sertifikatet på bil at mange må spare i flere år på forhånd. Andre må ta opp lån eller sponses av foreldre. Ikke alle foreldre har anledning til dette. Spesielt ikke aleneforeldre med mange barn.

Teoriprøven må du klare

Uansett hvordan du skaffer til veie midlene til førerkortet så må du klare teoriprøven før du i det hele tatt får anledning til å kjøre opp og få sertifikatet. Mange nettsider tilbyr tester med teoriprøven slik at du kan forberede deg så du slippe utgifter med å måtte ta den flere ganger. Problemet med mange av disse sidene er at de tar seg betalt for at du skal kunne ta teoriprøven. Alt etter hvilket abonnement du velger og hvilken tjeneste du velger, så kan det dreie seg om mange hundre kroner.

Gratis teoritentamen

Du kan naturligvis også kjøpe bøker med teoriprøven som du kan øve deg på. Det finnes også mange av disse, men igjen så koster det penger å anskaffe disse. Naturligvis kan vi skjønne at de som lager slike bøker og nettsider må tjene til livets opphold, men det finnes alternativer til denne måten å ta teoriprøven på.

Ta et avbrekk med en quiz

Og trenger du et lite avbrekk så finner du også andre tester og Quiz du kan ta for å koble av litt fra lesingen og øvingen på teoriprøven. Du kan for eksempel ta tester for å sjekke hva du kan om bilmerker, verdens flagg og mange andre tester.

Til sist vil jeg bare ønske dere alle lykke til med teoriprøven, og for all del kjør forsiktig når du endelig får den. Husk at det er mange som er glad i deg!