Tjene penger online

Man kan tjene penger på nett ved å f.eks lage en nettside, eller få noen andre til å lage siden for deg. Du burde lage siden med noe du liker å skrive om.

Tjene penger – Markedsføring

Markedsføring består av helst å få en god plassering hos google, eller så kan du bruke egne penger på å reklamere for siden via firmaer som tilbyr dette, enten PPC, «Pay per click» der du betaler for klikk til din side eller firmaer som tilbyr deg å hjelpe deg til å få høyere rangering hos google og andre søkemotorer.

Du kan bruke offline reklame materiale som plakater for å få økt synlighet men der må du passe på hvor du slenger reklamene, altfor offentlig er ikke lov, noe man kan ha som bakregel. Temaene sidene handler om bør helst handle om noe som ikke er altfor populært da dette bedrer sjansene for å få bedre trafikk, men husk at det også må være en del interesserte i dette. Hos google adwords kan du se hvor mange som søker etter ulike søkefraser, noe som kan hjelpe deg til å finne ut av om du vil satse i den nisjen.

Måter å tjene penger på

Du kan tjene penger på enten klikk som siden din genererer eller så kan du selge produkter via din side via affiliate firmaer. Er siden nokså stor med bra trafikk kan du satse på å selge produkter selv, importere billig og selge dyrere. Du kan også selge linker fra siden din men dette er ikke noe som anbefales.

Bannere kan også selges, dette er slags bilder som sier litt om andres produkter og firmaer der de kan klikke seg inn via din side til deres. Du får som regel penger per mnd, en fast pris, uansett hvor mange klikk du genererer til de. Har siden din blitt bra og har potensiale kan du også selge den via sider som Flippa.com Har du en inntekt per mnd kan du selge siden for x 12 eller 24 mnd’er fra den inntekten er per mnd.

Linksamarbeid med andre nettsider vil hjelpe deg til å få bedre nettside verdi, det aller beste er om du får linker direkte til din side enn direkte linkbytte, dette kan du lese mer om på nett.

Ønsker deg lykke til med din side om du velger å lage en og god inntekt!

Les også: Det er enkelt å skifte forsikringsselskap